MIYABI

MIYABI Brousek na japonské nože

MIYABI Brousek na japonské nože eshop >>

Brousek MIYABI s keramickými kotoučky poskytne vašim nožům snadné a efektivní naostření. Díky přednastavenému úhlu si můžete být jisti, že je nůž broušen v ideální poloze. Ostření probíhá ve dvou krocích. Nejprve je nůž protahován mezi kotoučky s diamantovým povrchem, aby získal dokonalou ostrost. Honování dokončíte několika tahy mezi keramickými kotoučky, který proces dokončí. I tímto snadným a efektivním způsobem dosáh.. Informace MIYABI >>



MIYABI Brusný kámen #5000

MIYABI Brusný kámen #5000 eshop >>

Brusný kámen #5000 MIYABI je syntetický keramický kámen původem z japonské vyhlášené továrny Naniwa, která vyrábí brousící příslušenství té nejvyšší kvality již více než 60 let. Brusné kameny Naniwa jsou celosvětově uznávané a používá je řada významných šéfkuchařů. Kámen můžete použít samostatně, ale ideální je vložit kámen do dřevěné základny Basic Kit Miyabi – ostření bude mít hladší, plynulejš.. Informace MIYABI >>



MIYABI Brusný kámen #1000

MIYABI Brusný kámen #1000 eshop >>

Brusný kámen #1000 MIYABI je syntetický keramický kámen původem z japonské vyhlášené továrny Naniwa, která vyrábí brousící příslušenství té nejvyšší kvality již více než 60 let. Brusné kameny Naniwa jsou celosvětově uznávané a používá je řada významných šéfkuchařů. Kámen můžete použít samostatně, ale ideální je vložit kámen do dřevěné základny Basic Kit Miyabi – ostření bude mít hladší, plynulejš.. Informace MIYABI >>



MIYABI Brusný kámen #400

MIYABI Brusný kámen #400 eshop >>

Brusný kámen #400 MIYABI je syntetický keramický kámen původem z japonské vyhlášené továrny Naniwa, která vyrábí brousící příslušenství té nejvyšší kvality již více než 60 let. Brusné kameny Naniwa jsou celosvětově uznávané a používá je řada významných šéfkuchařů. Kámen můžete použít samostatně, ale ideální je vložit kámen do dřevěné základny Basic Kit Miyabi – ostření bude mít hladší, plynulejší.. Informace MIYABI >>



MIYABI Dřevěná základna Basic Kit na brusné kameny

MIYABI Dřevěná základna Basic Kit na brusné kameny eshop >>

Dřevěná základna Basic Kit obsahuje: 1x dřevěná základna pro stabilizaci kamene 1x brousek k odstranění nerovností kamene Dřevěná základna Basic Kit na brusné kameny MIYABI je praktickým pomocníkem při broušení nožů pomocí brusných kamenů. V případě, že umístíte brusný kámen do základny, bude broušení efektivnější, bezpečnější a přesnější. Při výrobě zá.. Informace MIYABI >>



MIYABI Krájecí dřevěné prkénko velké

MIYABI Krájecí dřevěné prkénko velké eshop >>

Krájecí prkénka MIYABI jsou nezbytným pomocníkem při práci s nožem. Japonský prémiový výrobce nožů navrhl krájecí prkénka přesně tak, aby byl potenciál nožů MIYABI využit na maximum. Prkénka z dřeva Hinoki jsou vyrobena z jednoho kusu dřeva, při jejich výrobě tedy nebyla použita žádná lepidla. Obě strany prkénka můžete použít pro krájení: ovoce a zeleniny, masa, ryb nebo pečiva. Pečlivě zvolený materiál chrání jemné ost.. Informace MIYABI >>



MIYABI Krájecí dřevěné prkénko střední

MIYABI Krájecí dřevěné prkénko střední eshop >>

Krájecí prkénka MIYABI jsou nezbytným pomocníkem při práci s nožem. Japonský prémiový výrobce nožů navrhl krájecí prkénka přesně tak, aby byl potenciál nožů MIYABI využit na maximum. Prkénka z dřeva Hinoki jsou vyrobena z jednoho kusu dřeva, při jejich výrobě tedy nebyla použita žádná lepidla. Obě strany prkénka můžete použít pro krájení: ovoce a zeleniny, masa, ryb nebo pečiva. Pečlivě zvolený materiál chrání jemné ost.. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský nůž na chléb 24 cm 5000FCD

MIYABI Japonský nůž na chléb 24 cm 5000FCD eshop >>

"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně." Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Japonský nůž na chléb s dlouhou a dostatečně silnou čepelí je ideální na krájení chleba a pečiva. Vroubkované ostří snadno proniká křupavou kůrkou pečiva, řezy budou čisté a přesné. Nůž pojatý v tradičním praktickém designu je ideální pro každodenní použití ve vaší kuchyni. Pohodlná rukojeť z exo.. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský univerzální nůž NAKIRI 17 cm 5000FCD

MIYABI Japonský univerzální nůž NAKIRI 17 cm 5000FCD eshop >>

Extrémně ostrý japonský nůž typu nakiri je v zemi vycházejícího Slunce využíván především na rychlé, nenáročné porcování zeleniny a ovoce. I proto si získal širokou oblibu mezi vegetariány a vegany. Každý jednotlivý nůž je výsledkem mistrovské práce z „města nožů“ Seki. Tradiční řemeslo a moderní technologie daly vzniknout té nejvyšší možné kvalitě mezi komerčně vyráběnými noži. Extrémně tvrdé jád.. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský univerzální nůž SANTOKU 18 cm 5000FCD

MIYABI Japonský univerzální nůž SANTOKU 18 cm 5000FCD eshop >>

"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně." Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý nůž SANTOKU s autentickou japonskou čepelí je nejznámějším univerzálním nožem asijského typu. Právem je nazýván jako nůž tří ctností. Vyniká v krájení, plátkování i sekání. Každý druhý nůž prodaný v Japonsku je právě nůž SANTOKU. Jako hlavní nástroj japonského kulinářského um.. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 24 cm 5000FCD

MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 24 cm 5000FCD eshop >>

"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně." Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž GYUTOH je působivý svou stabilní čepelí v autentickém japonském tvaru. Nůž disponuje mimořádnou sílou řezu a je ideální na krájení a plátkování masa. Vyšší hrot je optimální pro kolébkový/klouzavý styl krájení. 24 cm dlouhá čepel, vykrojená záštita a komfortní rukoje.. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 20 cm 5000FCD

MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 20 cm 5000FCD eshop >>

"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně." Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž GYUTOH je působivý svou stabilní čepelí v autentickém japonském tvaru. Nůž disponuje mimořádnou sílou řezu a je ideální na krájení a plátkování masa. Vyšší hrot je optimální pro kolébkový/klouzavý styl krájení. 20 cm dlouhá čepel, vykrojená záštita a komfortní rukoje.. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 16 cm 5000FCD

MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 16 cm 5000FCD eshop >>

"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně." Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž GYUTOH je působivý svou stabilní čepelí v autentickém japonském tvaru. Nůž disponuje mimořádnou sílou řezu a je ideální na krájení a plátkování masa. Vyšší hrot je optimální pro kolébkový/klouzavý styl krájení. 16 cm dlouhá čepel, vykrojená záštita a komfortní rukoje.. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský plátkovací nůž SUJIHIKI 24 cm 5000FCD

MIYABI Japonský plátkovací nůž SUJIHIKI 24 cm 5000FCD eshop >>

"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně." Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž SUJIHIKI s štíhlou dlouhou čepelí vyniká v plátkování jemného masa. Nízká výška čepele snižuje tření a nůž tak snadněji proniká masem. Pokud jste doposud pracovali s evropskými noži, překvapí vás čepel svou neobyčejnou jemností. SUJIHIKI je japonskou zdokonalenou verzí záp.. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský malý nůž SHOTOH 13 cm 5000FCD

MIYABI Japonský malý nůž SHOTOH 13 cm 5000FCD eshop >>

"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně." Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský malý nůž SHOTOH, s tenkou, ale odolnou krátkou čepelí, je ideální na čištění, loupání a krájení zeleniny i ovoce. Díky jeho neobyčejně jemnému ostří využijete tento nůž i jako dokonalý nástroj ke špikování masa. Krátká čepel a pohodlná rukojeť umožní precizně vedené řez.. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský malý nůž SHOTOH 11 cm 5000FCD

MIYABI Japonský malý nůž SHOTOH 11 cm 5000FCD eshop >>

"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně." Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský malý nůž SHOTOH, s tenkou, ale odolnou krátkou čepelí, je ideální na čištění, loupání a krájení zeleniny i ovoce. Díky jeho neobyčejně jemnému ostří využijete tento nůž i jako dokonalý nástroj ke špikování masa. Krátká čepel a pohodlná rukojeť umožní precizně vedené řez.. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský univerzální nůž SANTOKU 18 cm 7000D

MIYABI Japonský univerzální nůž SANTOKU 18 cm 7000D eshop >>

"Nůž každého kuchaře představuje pohled do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý nůž SANTOKU s autentickou japonskou čepelí je nejznámějším univerzálním nožem asijského typu. Právem je nazýván jako nůž tří ctností. Vyniká v krájení, plátkování i sekání. Každý druhý nůž prodaný v Japonsku je právě nůž SANTOKU. Jako hlavní nástroj japonského kulinářsk.. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 24 cm 7000D

MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 24 cm 7000D eshop >>

"Nůž každého kuchaře představuje pohled do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž GYUTOH je působivý svou stabilní čepelí v autentickém japonském tvaru. Nůž disponuje mimořádnou sílou řezu a je ideální na krájení a plátkování masa. Vyšší hrot je optimální pro kolébkový/klouzavý styl krájení. 24 cm dlouhá čepel, vykrojená záštita a komfortní .. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 20 cm 7000D

MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 20 cm 7000D eshop >>

"Nůž každého kuchaře představuje pohled do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž GYUTOH je působivý svou stabilní čepelí v autentickém japonském tvaru. Nůž disponuje mimořádnou sílou řezu a je ideální na krájení a plátkování masa. Vyšší hrot je optimální pro kolébkový/klouzavý styl krájení. 20 cm dlouhá čepel, vykrojená záštita a komfortní .. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský plátkovací nůž CHUTOH 16 cm 7000D

MIYABI Japonský plátkovací nůž CHUTOH 16 cm 7000D eshop >>

"Nůž každého kuchaře představuje pohled do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý středně velký japonský nůž CHUTOH, je ideální na plátkování masa či ryb. Tenká a stabilní 16 cm dlouhá čepel zajistí, že máte nad řezáním plnou kontrolu. S tímto nožem naplátkujete maso s chirurgickou přesností. Kromě masa můžete CHUTOH použít i na větší kusy zeleniny a ovoce. .. Informace MIYABI >>