MIYABI

MIYABI Japonský univerzální nůž NAKIRI 17 cm 5000FCD

MIYABI Japonský univerzální nůž NAKIRI 17 cm 5000FCD eshop >>

Extrémně ostrý japonský nůž typu nakiri je v zemi vycházejícího Slunce využíván především na rychlé, nenáročné porcování zeleniny a ovoce. I proto si získal širokou oblibu mezi vegetariány a vegany. Každý jednotlivý nůž je výsledkem mistrovské práce z „města nožů“ Seki. Tradiční řemeslo a moderní technologie daly vzniknout té nejvyšší možné kvalitě mezi komerčně vyráběnými noži. Extrémně tvrdé jádro práškové .. Informace MIYABI >>



MIYABI Univerzální japonský nůž ROCKING SANTOKU 18 cm 5000MCD

MIYABI Univerzální japonský nůž ROCKING SANTOKU 18 cm 5000MCD eshop >>

Extrémně ostrý japonský nůž typu santoku využijete při každodenním porcování zeleniny, ovoce nebo masa. V zemi svého původu zastává funkci evropského univerzálního nože a díky popularitě sushi se stává častějším i v západních kuchyních. Každý jednotlivý nůž je výsledkem mistrovské práci z „města nožů“ Seki. Tradiční řemeslno a moderní technologie daly vzniknout té nejvyšší možné kvalitě mezi komerčně vyráběným.. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský malý nůž SHOTOH 14 cm 5000MCD

MIYABI Japonský malý nůž SHOTOH 14 cm 5000MCD eshop >>

Extrémně ostrý japonský nůž typu shotoh, s tenkou, ale odolnou krátkou čepelí, je ideální na čištění, loupání a krájení zeleniny i ovoce. Díky jeho neobyčejně jemnému ostří využijete tento nůž i ke špikování masa. Každý jednotlivý nůž je výsledkem mistrovské práci z „města nožů“ Seki. Tradiční řemeslno a moderní technologie daly vzniknout té nejvyšší možné kvalitě mezi komerčně vyráběnými noži. Extrémně tvr.. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský univerzální nůž NAKIRI 17 cm 5000MCD

MIYABI Japonský univerzální nůž NAKIRI 17 cm 5000MCD eshop >>

Extrémně ostrý japonský nůž typu Nakiri je v zemi vycházejícího Slunce využíván především na rychlé, nenáročné porcování zeleniny a ovoce. I proto si získal širokou oblibu mezi vegetariány a vegany. Každý jednotlivý nůž je výsledkem mistrovské práce z „města nožů“ Seki. Tradiční řemeslo a moderní technologie daly vzniknout té nejvyšší možné kvalitě mezi komerčně vyráběnými noži. Extrémně tvrdé jádro práškové .. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský nůž na chléb 24 cm 5000FCD

MIYABI Japonský nůž na chléb 24 cm 5000FCD eshop >>

"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně." Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Japonský nůž na chléb s dlouhou a dostatečně silnou čepelí je ideální na krájení chleba a pečiva. Vroubkované ostří snadno proniká křupavou kůrkou pečiva, řezy budou čisté a přesné. Nůž pojatý v tradičním praktickém designu je ideální pro každodenní použití ve vaší kuchyni. Pohodlná rukojeť z exotického dřeva skv.. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský univerzální nůž SANTOKU 18 cm 5000FCD

MIYABI Japonský univerzální nůž SANTOKU 18 cm 5000FCD eshop >>

"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně." Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý nůž SANTOKU s autentickou japonskou čepelí je nejznámějším univerzálním nožem asijského typu. Právem je nazýván jako nůž tří ctností. Vyniká v krájení, plátkování i sekání. Každý druhý nůž prodaný v Japonsku je právě nůž SANTOKU. Jako hlavní nástroj japonského kulinářského umění si tento nů.. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 24 cm 5000FCD

MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 24 cm 5000FCD eshop >>

"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně." Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž GYUTOH je působivý svou stabilní čepelí v autentickém japonském tvaru. Nůž disponuje mimořádnou sílou řezu a je ideální na krájení a plátkování masa. Vyšší hrot je optimální pro kolébkový/klouzavý styl krájení. 24 cm dlouhá čepel, vykrojená záštita a komfortní rukojeť "D" tvaru zajist.. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 20 cm 5000FCD

MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 20 cm 5000FCD eshop >>

"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně." Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž GYUTOH je působivý svou stabilní čepelí v autentickém japonském tvaru. Nůž disponuje mimořádnou sílou řezu a je ideální na krájení a plátkování masa. Vyšší hrot je optimální pro kolébkový/klouzavý styl krájení. 20 cm dlouhá čepel, vykrojená záštita a komfortní rukojeť "D" tvaru zajist.. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 16 cm 5000FCD

MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 16 cm 5000FCD eshop >>

"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně." Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž GYUTOH je působivý svou stabilní čepelí v autentickém japonském tvaru. Nůž disponuje mimořádnou sílou řezu a je ideální na krájení a plátkování masa. Vyšší hrot je optimální pro kolébkový/klouzavý styl krájení. 16 cm dlouhá čepel, vykrojená záštita a komfortní rukojeť "D" tvaru zajist.. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský plátkovací nůž SUJIHIKI 24 cm 5000FCD

MIYABI Japonský plátkovací nůž SUJIHIKI 24 cm 5000FCD eshop >>

"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně." Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž SUJIHIKI s štíhlou dlouhou čepelí vyniká v plátkování jemného masa. Nízká výška čepele snižuje tření a nůž tak snadněji proniká masem. Pokud jste doposud pracovali s evropskými noži, překvapí vás čepel svou neobyčejnou jemností. SUJIHIKI je japonskou zdokonalenou verzí západního filetovací.. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský malý nůž SHOTOH 13 cm 5000FCD

MIYABI Japonský malý nůž SHOTOH 13 cm 5000FCD eshop >>

"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně." Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský malý nůž SHOTOH, s tenkou, ale odolnou krátkou čepelí, je ideální na čištění, loupání a krájení zeleniny i ovoce. Díky jeho neobyčejně jemnému ostří využijete tento nůž i jako dokonalý nástroj ke špikování masa. Krátká čepel a pohodlná rukojeť umožní precizně vedené řezy. SHOTOH patří v.. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský malý nůž SHOTOH 11 cm 5000FCD

MIYABI Japonský malý nůž SHOTOH 11 cm 5000FCD eshop >>

"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně." Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský malý nůž SHOTOH, s tenkou, ale odolnou krátkou čepelí, je ideální na čištění, loupání a krájení zeleniny i ovoce. Díky jeho neobyčejně jemnému ostří využijete tento nůž i jako dokonalý nástroj ke špikování masa. Krátká čepel a pohodlná rukojeť umožní precizně vedené řezy.SHOTOH patří v .. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský univerzální nůž SANTOKU 18 cm 7000D

MIYABI Japonský univerzální nůž SANTOKU 18 cm 7000D eshop >>

"Nůž každého kuchaře představuje pohled do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý nůž SANTOKU s autentickou japonskou čepelí je nejznámějším univerzálním nožem asijského typu. Právem je nazýván jako nůž tří ctností. Vyniká v krájení, plátkování i sekání. Každý druhý nůž prodaný v Japonsku je právě nůž SANTOKU. Jako hlavní nástroj japonského kulinářského umění si ten.. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 24 cm 7000D

MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 24 cm 7000D eshop >>

"Nůž každého kuchaře představuje pohled do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž GYUTOH je působivý svou stabilní čepelí v autentickém japonském tvaru. Nůž disponuje mimořádnou sílou řezu a je ideální na krájení a plátkování masa. Vyšší hrot je optimální pro kolébkový/klouzavý styl krájení. 24 cm dlouhá čepel, vykrojená záštita a komfortní rukojeť "D" tvaru .. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 20 cm 7000D

MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 20 cm 7000D eshop >>

"Nůž každého kuchaře představuje pohled do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž GYUTOH je působivý svou stabilní čepelí v autentickém japonském tvaru. Nůž disponuje mimořádnou sílou řezu a je ideální na krájení a plátkování masa. Vyšší hrot je optimální pro kolébkový/klouzavý styl krájení. 20 cm dlouhá čepel, vykrojená záštita a komfortní rukojeť "D" tvaru .. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský plátkovací nůž CHUTOH 16 cm 7000D

MIYABI Japonský plátkovací nůž CHUTOH 16 cm 7000D eshop >>

"Nůž každého kuchaře představuje pohled do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý středně velký japonský nůž CHUTOH, je ideální na plátkování masa či ryb. Tenká a stabilní 16 cm dlouhá čepel zajistí, že máte nad řezáním plnou kontrolu. S tímto nožem naplátkujete maso s chirurgickou přesností. Kromě masa můžete CHUTOH použít i na větší kusy zeleniny a ovoce. Tento výjimečný .. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský malý nůž SHOTOH 13 cm 7000D

MIYABI Japonský malý nůž SHOTOH 13 cm 7000D eshop >>

"Nůž každého kuchaře představuje pohled do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský malý nůž SHOTOH, s tenkou, ale odolnou krátkou čepelí, je ideální na čištění, loupání a krájení zeleniny i ovoce. Díky jeho neobyčejně jemnému ostří využijete tento nůž i jako dokonalý nástroj ke špikování masa. Krátká čepel a pohodlná rukojeť umožní precizně vedené řezy. SHOTOH pa.. Informace MIYABI >>



MIYABI Japonský nůž na zeleninu a ovoce KUDAMONO 9 cm 7000D

MIYABI Japonský nůž na zeleninu a ovoce KUDAMONO 9 cm 7000D eshop >>

"Nůž každého kuchaře představuje pohled do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský malý nůž KUDAMONO, s tenkou, ale odolnou krátkou čepelí, je ideální na čištění, loupání a krájení ovoce a zeleniny. Můžete s ním překročit hranice běžné přípravy surovin a využít ho k dekorativnímu vyřezávání z ovoce a zeleniny tzv. carvingu. Specifikace: délka čepele 9 cm, délka rukoj.. Informace MIYABI >>



MIYABI Brousek na japonské nože

MIYABI Brousek na japonské nože eshop >>

Brousek MIYABI s keramickými kotoučky poskytne vašim nožům snadné a efektivní naostření. Díky přednastavenému úhlu si můžete být jisti, že je nůž broušen v ideální poloze. Ostření probíhá ve dvou krocích. Nejprve je nůž protahován mezi kotoučky s diamantovým povrchem, aby získal dokonalou ostrost. Honování dokončíte několika tahy mezi keramickými kotoučky, který proces dokončí. I tímto snadným a efektivním způsobem dosáhnet.. Informace MIYABI >>



MIYABI Brusný kámen #5000

MIYABI Brusný kámen #5000 eshop >>

Brusný kámen #5000 MIYABI je syntetický keramický kámen původem z japonské vyhlášené továrny Naniwa, která vyrábí brousící příslušenství té nejvyšší kvality již více než 60 let. Brusné kameny Naniwa jsou celosvětově uznávané a používá je řada významných šéfkuchařů. Kámen můžete použít samostatně, ale ideální je vložit kámen do dřevěné základny Basic Kit Miyabi – ostření bude mít hladší, plynulejší a rychlej.. Informace MIYABI >>